top of page
eva dina.jpg

Over mij

Welkom op mijn website. Mijn naam is Eva Dina en ik stel mezelf graag aan je voor. 

 

In 2013 ben ik geslaagd als schoonheidsspecialiste aan de ROC van Amsterdam. Ik kreeg een leidinggevende functie in een luxe spa & health club, vervolgens bij Rituals en uiteindelijk bij vijfsterren hotelspa Akasha Holistic Wellbeing in het Conservatorium Hotel. Ondertussen groeide mijn interesse in spiritualiteit, mindfulness, persoonlijke ontwikkeling en kwam het begrip holisme op mijn pad. Ik wist inmiddels dat ik graag iets voor mensen wilde betekenen, ik wilde creëren en inspireren. Maar ik kon daar nog niet helemaal een vorm aan geven. 

Toen ik de holistische kijk op schoonheidsverzorging ontdekte viel er veel op zijn plek. Langzaam begon zich een droom te vormen om voor mezelf te beginnen. Begin 2021 kwamen er veel dingen samen waardoor ik ineens inzag dat het beste moment voor het naleven van je dromen hier en nu is. En nu sta ik hier. Dankbaar dat Eva Dina - Holistic Beauty Therapy een feit is. 

In de afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd, zoals Holistic Beauty Therapy, Sportmassage, Voetreflextherapie en volg ik momenteel de opleiding Energetisch therapeut. 

 

Je kunt ons vinden in Castricum, gevestigd in Cosmo Hairstyling op het Bakkerspleintje!

Wat kan ik voor jou doen?

Het belangrijkste voor mij is om voor jou een veilige ruimte te creëren, een plek waar je de dagelijkse gang van zaken even los kan laten. Ik help jou in contact te komen met jouw lichaam en je gevoel. Dat hoeft niet altijd over diepe gevoelens te gaan, maar kan ook betekenen dat je weer even herinnerd wordt aan je eigen stem, je even een stapje terug doet en pauzeert. Wat heb je nodig?

Ik heb zelf een bepaalde periode geen contact gehad met mijn lichaam, en blokkeerde daarbij mijn gevoel. Tot ik onder ogen moest komen dat ik niet langer op deze manier verder kon. Ik heb een leerzame weg mogen afleggen om terug te keren naar binnen, in contact te komen met mijn essentie en mijn lichaam weer te laten spreken. 

 

En dat heeft me uiteindelijk zoveel gebracht! Ik ben er sindsdien van overtuigd dat er voor elke emotie ruimte dient te zijn. Wij mensen hebben het nodig om zo nu en dan naar binnen te keren. Daarom is het mijn missie geworden om te laten zien dat gevoelens ervaren niet eng of zwak is maar juist heel krachtig en bevrijdend. 

 

Ik werk intuïtief en geen behandeling is hetzelfde. Ik gebruik producten die dicht bij de natuur staan, met respect voor jouw huid en de aarde. De holistische benadering op schoonheidsverzorging betekent dat ik jouw lichaam als één geheel behandel. Door te werken op het fysieke lichaam, gevoelslichaam, mentale lichaam en zielslichaam. Met natuurlijke huidverbetering en hernieuwde energie zal je van binnen en buiten stralen. Ik hoop je snel te mogen ontvangen voor een behandeling! 

 

Liefs, Eva

 

 

Lees hier meer over Holistic Beauty, de producten of behandelingen. 

eva dina kennismaking.jpg
IMG_4110.jpg

De salon

De salon van Eva Dina is gevestigd in Cosmo Hairstyling Castricum. 

We hebben gekozen voor een combinatie van lichte en warme tinten, waardoor de ruimte een kalme sfeer heeft. 

Wist je dat de ruimte ook los of voor een vaste dag(deel) te gebruiken is? Meer info hierover vind je op deze pagina

bottom of page