top of page
natuurlijke colour&spice producten.jpg

Colour&Spice

Toen ik in de zomer van 2020 kennis maakte met Colour&Spice, voelde ik meteen dat deze nieuwe manier van behandelingen geven helemaal bij mij paste. De Holistic Beauty methode bekrachtigt jouw innerlijke schoonheid. Inner peace, outer beauty, zoals founder Natascha Konigsveld het zo mooi zegt. Een behandeling waarbij je de liefdevolle verbinding met jezelf mag aangaan.

Schoonheid is alles wat puur is. Niet alleen wat je ziet, maar ook wat je ruikt, hoort en voelt. Vanuit die gedachte begon Natascha te werken aan een holistische beauty methode met een helende werking op lichaam, huid en geest. Haar jarenlange ervaring in natuurcosmetica en traditionele geneeswijzen kwamen samen in het ontstaan van Colour&Spice. Er wordt gebruik gemaakt van natuurzuivere producten. Geneeskrachtige planten, bloemen en plantenextracten worden met de hand vervaardigd tot formules voor duurzame huidverbetering, waarbij de helende kracht van de plant bewaard blijft.

De holistische reis bestaat uit drie stappen, verdeeld over zes maanden (zes behandelingen):

  1. Beauty Detox (zuiveren & herstellen)

  2. Rebalance (voeden & vitaliseren)

  3. Uplifting (verstevigen & verbinden)

Elk van deze drie stappen bevatten, naast de basis producten, hun eigen specifieke serum en dagcrème.

De producten van Colour&Spice zijn 100% natuurlijk, vegan en vrij van kleur-, geur- en synthetische stoffen.

Sacred Nature Beauty Elixar Kit (1).jpg

Comfort Zone

Comfort Zone leerde ik kennen tijdens mijn stage in 2012 en heeft vanaf dat moment een plekje in mijn hart. De geur, de behandelingen, de visie.. In al die jaren heb ik het merk niet los kunnen laten. Toen ik besloten had om zelfstandig te gaan werken, was de keuze dan ook snel gemaakt om contact op te nemen voor de mogelijkheden.

Het lab van Comfort Zone staat in Parma, Italië, en is een CO2-neutrale productielocatie waar gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare energie. Met een team van doctoren en wetenschappers, wordt er doorlopend onderzoek gedaan om de huid te doorgronden en duurzame resultaten te kunnen bieden. Er wordt een bewuste selectie gemaakt van de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong -uit eigen wetenschappelijke tuin- in combinatie met hightech moleculen en dragersystemen. De producten zijn vrij van siliconen, parabenen, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen en dierlijke grondstoffen. De verpakking is duurzaam en volledig recyclebaar. 

De behandelingen zijn geïnspireerd op eeuwenoude tradities en stimuleren hiermee het herstel van lichaam en geest. De lijnen waarmee ik werk zijn Sacred Nature, Tranquillity en Aromasoul. Alle drie bevatten prachtige behandelingen en producten. 

Sacred Nature kent alleen producten die 99,2% tot 100% natuurlijk zijn. Een biologisch gecertificeerde lijn die de huid én de planeet regenereert. 

Tranquillity is ontstressen. Deze lijn is gefocust op het hele lichaam. Dankzij de bijzondere mix van sinaasappel, damascusroos en cederhout kom je in een staat van totale ontspanning. De producten van Tranquillity bevatten 80% tot 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Aromasoul is een ritueel van aromatherapie, geïnspireerd op oosterse, mediterrane, Indische en Arabische culturen. Eveneens gefocust op het hele lichaam. De producten zijn 82% tot 100% natuurlijk. 

bottom of page