top of page
Merel Salon 1.jpg

Merel

Mijn naam is Merel Michel, ik ben 24 jaar en afgestudeerd als Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4.

Mijn passie is om samen geluk te vinden. Gelukkig zijn met jezelf en de wereld om jou heen.
Zorgen voor de nodige ontspanning en bewustwording om weer stappen vooruit te zetten en te genieten van het leven.

Ik heb in verschillende Wellness centra veel ervaring kunnen opdoen betreft verschillende soorten behandelingen, zoals: ayurvedische massage, hotstone massage, chakramassage, ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage, bindweefstelmassage en een aantal technieken uit de Shiatsu, Lomi lomi en Reiki.

Tijdens mijn massages werk ik heel intuïtief en vind ik het leuk om creatief met de technieken om te gaan en hier een mooi geheel van te maken. Hierdoor is een massage nooit helemaal hetzelfde en mooi afgestemd op de te behandelen gast. 

In mijn tijd bij het Conservatorium Hotel Akasha heb ik Eva leren kennen. Ik zag haar kracht, waar ik veel bewondering voor heb en sprak dat naar haar uit. Er ontstond een mooie band, interessante gesprekken met veel raakvlakken. En hier sta ik dan met veel passie en liefde, werkende bij Eva Dina op de dinsdagen van 9:00-18:00.

Anouk

'Jouw gezondheid is mijn missie’, zeg ik vaak tegen mijn cliënten. Door goed te luisteren naar wie jij bent, hoe je leeft en wat jij wilt, help ik je verder.

Mijn naam is Anouk en vanaf Januari kun je mij vinden in de schoonheidssalon van Eva Dina Holistic Beauty Therapy.

 

Ik begeleid mijn klanten in hun zoektocht naar een hormonale balans. Dit doe ik door het afnemen van een hormonale analyse en eventueel een healthscan of bloedtest. Ik maak gebruik van het Reset je hormonen programma. Dit is een programma van 10 weken waarbij er aandacht is voor voeding, beweging, mindset, slaap, ontspanning, kruiden en supplementen. Als orthomoleculair voedingsadviseur richt ik mij op gezonde voeding die bij jou past.

Naast mijn aanwezigheid in de salon van Eva kun je ook met mij meewandelen tijdens een energie boost wandeling. Een wandeling van anderhalf uur met aandacht voor spierversterkende oefeningen, mind, ademhaling en vergeet het plezier maken niet.

 

Wil jij een keer een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek of ene keer meewandelen op woensdagochtend? Neem dan gerust contact met mij op zodat ik je meer kan vertellen over mijn aanbod.

 

Groeten Anouk

AnoukCoacht

info@anoukcoacht.nl

Foto 2020 website_edited.jpg
bottom of page