top of page
colour&spice comfort zone banner.jpg

Wat is Holistic Beauty Therapy?

Holisme is afgeleid van het Griekse woord 'Holos', wat 'geheel' betekent. Alles staat met elkaar in verbinding en kan niet afzonderlijk van elkaar worden beschouwd.

Kijken we naar de mens dan betrekken we daarin het fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele lichaam. Maar niet alleen het lichaam is één samenhangend geheel, het lichaam is ook weer onderdeel van een groter geheel: het universum. We zijn verbonden met onze medemens, dieren, de natuur, voeding, met voorouders en met patronen. 

Daarom is de holistic beauty theorie ook zo mooi: schoonheid aan de buitenkant heeft alles te maken met wat er zich van binnen afspeelt. Door onszelf te omarmen, te accepteren zoals we zijn, te durven gaan voor onze dromen, voor onszelf te zorgen: dat is ware schoonheids verzorging.

Selfcare is een veelgebruikt begrip en wellicht daardoor een beetje afgezaagd, maar ik ben er zo'n fan van. Want door écht dat stukje zorg en aandacht voor jezelf te implementeren, zal je steeds dichter bij jezelf komen.

Zelfzorgen gaat ook over voeding, tijd voor jezelf inplannen, voor jezelf opkomen, voldoende slaap en beweging, de natuur opzoeken, gevoelens niet wegstoppen en luisteren naar je eigen stem. Jezelf ontdekken en in je kracht staan. Het is de bewustwording dat jij de beste zorg en aandacht verdient. 

Dit alles heeft een positieve uitwerking op je fysieke gesteldheid. Dit merk je aan je huid, je darmen, maar ook bijvoorbeeld je houding. En uiteindelijk straal je dit uit. 

Deze reis, van binnen naar buiten, gaan we bij Eva Dina graag met je aan! 

colour&spice comfort zone banner.jpg

Comfort Zone

Comfort Zone leerde ik kennen tijdens mijn stage in 2012 en heeft vanaf dat moment een plekje in mijn hart. De geur, de behandelingen, de visie.. In al die jaren heb ik het merk niet los kunnen laten. Toen ik besloten had om zelfstandig te gaan werken, was de keuze dan ook snel gemaakt om contact op te nemen voor de mogelijkheden.

Het lab van Comfort Zone staat in Parma, Italië, en is een CO2-neutrale productielocatie waar gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare energie. Met een team van doctoren en wetenschappers, wordt er doorlopend onderzoek gedaan om de huid te doorgronden en duurzame resultaten te kunnen bieden. Er wordt een bewuste selectie gemaakt van de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong -uit eigen wetenschappelijke tuin- in combinatie met hightech moleculen en dragersystemen. De producten zijn vrij van siliconen, parabenen, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen en dierlijke grondstoffen. De verpakking is duurzaam en volledig recyclebaar. 

De behandelingen zijn geïnspireerd op eeuwenoude tradities en stimuleren hiermee het herstel van lichaam en geest. De lijnen waarmee ik werk zijn Sacred Nature, Tranquillity en Aromasoul. Alle drie bevatten prachtige behandelingen en producten. 

Sacred Nature kent alleen producten die 99,2% tot 100% natuurlijk zijn. Een biologisch gecertificeerde lijn die de huid én de planeet regenereert. 

Tranquillity is ontstressen. Deze lijn is gefocust op het hele lichaam. Dankzij de bijzondere mix van sinaasappel, damascusroos en cederhout kom je in een staat van totale ontspanning. De producten van Tranquillity bevatten 80% tot 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Aromasoul is een ritueel van aromatherapie, geïnspireerd op oosterse, mediterrane, Indische en Arabische culturen. Eveneens gefocust op het hele lichaam. De producten zijn 82% tot 100% natuurlijk. 

IMG_3703.JPG
bottom of page